Παρασκευή 3 Οκτωβρίου 2014

Καλώς ορίσατε στο Νηπιαγωγείο Δαφνίου

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως από το τρέχον Σχ. Έτος: 2014 - 2015 το Νηπιαγωγείο μας θα διαθέτει το προσωπικό του ιστολόγιο (blog). Σε αυτό θα αναρτώνται δράσεις του σχολείου μας, έργα των μαθητών μας, χρήσιμες πληροφορίες, εκπαιδευτικά θέματα και άρθρα συμβουλευτικής για κάθε ενδιαφερόμενο, ανακοινώσεις σχετικά με τη λειτουργία του Νηπιαγωγείου.

Κάθε επισκέπτης του παρόντος ιστολογίου έχει τη δυνατότητα να υποβάλλει τα δικά του σχόλια στις σχετικές αναρτήσεις μας, να ακολουθήσει τον Google+ λογαριασμό μας, να αποθηκεύσει τυχόν ενδιαφέροντα άρθρα για προσωπική χρήση, να διαμοιράσει υλικό του blog μας μέσω link και share σε όποιο μέσο κοινωνικής δικτύωσης ή/και στο προσωπικό του ιστολόγιο ή/και ιστολόγια εκπαιδευτικού περιεχομένου.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω email για τυχόν απορίες, προτάσεις ή/και οτιδήποτε σας απασχολεί.

Το εκπαιδευτικό προσωπικό του Νηπιαγωγείου Δαφνίου Λακωνίας σας εύχεται

Καλή Σχολική Χρονιά!

(Οι φωτογραφίες του παρόντος ιστολογίου αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκπαιδευτικού προσωπικού του Νηπιαγωγείου και αναρτώνται με τη σύμφωνη γνώμη των γονέων των μαθητών της σχολικής μας μονάδας. Οποιαδήποτε άλλη εικόνα/γραφικό αξιοποιηθεί για τον διάκοσμο του blog, αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του εκάστοτε δημιουργού και δεν αποτελεί ιδιοκτησία μας, εκτός κι αν παραχθεί από τους εκπαιδευτικούς του σχολείου μας και συνιστά πρωτότυπη εργασία, στην περίπτωση του οποίου θα δοθούν τα απαραίτητα credentials)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου